Influence of added fat on the quality of poultry meat

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000275722/Details
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
6 (2000), 1 ; str. 57-60
Glavni autor: Strelec, Vladimir, veterinar (-)
Ostali autori: Volk, Marko (-), Varga, Ciril
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01110caa a2200313 ir4500
001 NSK01000275722
003 HR-ZaNSK
005 20070918004626.0
008 010207s2000 ci ||| ||eng
015 |a HP00-1143  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)276010 
035 |9 (HR-ZaNSK)410207089 
035 |a (HR-ZaNSK)000275722 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng 
080 |a 637.5'65.043 
100 1 |a Strelec, Vladimir,  |c veterinar 
245 1 0 |a Influence of added fat on the quality of poultry meat /  |c Vladimir Strelec, Marko Volk, Ciril Varga. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 8th International Symposium Animal science days "Animal products and human health", Osijek, 20-22 September 2000 
504 |a Bibliografija: 14 jed 
650 7 |a Pileće meso  |x Količina masti  |2 nskps 
700 1 |a Volk, Marko 
700 1 |a Varga, Ciril 
773 0 |t Poljoprivreda (Osijek)  |x 1330-7142  |g 6 (2000), 1 ; str. 57-60  |w nsk.(HR-ZaNSK)000167100 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |z B2/00 
998 |a rado0102  |a ivap0104  |c ikak0105  |c dkro0107 
886 0 |2 unimarc  |b 00882naa2 2200241 450