A study of the feasibility of a full industrial scale exploitation of cheese whey

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000277045/Details
Matična publikacija: Chemical and biochemical engineering quarterly
14 (2000), 2 ; str. 57-62, 87
Glavni autor: Canepa, P. (-)
Ostali autori: Cauglia, F. (-), Piacentino, E., Smirnova, E.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01070caa a2200325 ir4500
001 NSK01000277045
003 HR-ZaNSK
005 20210318141905.0
008 010226s2000 ci ||| ||eng
015 |a HP00-3313  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)277334 
035 |9 (HR-ZaNSK)410226083 
035 |a (HR-ZaNSK)000277045 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 637.344 
100 1 |a Canepa, P. 
245 1 2 |a A study of the feasibility of a full industrial scale exploitation of cheese whey /  |c P. Canepa, F. Cauglia, E. Piancentino and E. Smirnova. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 16 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Sirarstvo  |x Nusproizvodi  |2 nskps 
700 1 |a Cauglia, F. 
700 1 |a Piacentino, E. 
700 1 |a Smirnova, E. 
773 0 |t Chemical and biochemical engineering quarterly  |x 0352-9568  |g 14 (2000), 2 ; str. 57-62, 87  |w nsk.(HR-ZaNSK)000004762 
932 |a da 
981 |p CRO  |z B5/00 
998 |a rado0102  |a ivai0106  |c vebo0201  |c rjki0206 
886 0 |2 unimarc  |b 00836naa2 2200253 450