|
|
|
|
LEADER |
01255cam a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000304216 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20080313164317.0 |
008 |
020117s1996 ci d mba 000 0dhrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)304532
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)420117045
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000304216
|
040 |
|
|
|a HR SKS
|b hrv
|c HR SKS
|d HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664.31:543.92](043.3)
|
100 |
1 |
|
|a Vahčić, Nada
|
245 |
1 |
0 |
|a Matematički model korelacije senzorske procjene i fizikalno-kemijskih parametara kvalitete prženog ulja =
|b Mathematical relations correlating the sensory evaluations with some physico-chemical properties of frying oils : disertacija /
|c Nada Vahčić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b N. Vahčić,
|c 1996.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 172 lista :
|b graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 1996
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 165-172
|
504 |
|
|
|a Summary
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1996
|
998 |
|
|
|f AFBK0201
|f VŠPR0201
|n DCD
|m vško0401
|m vhop0401
|c vebo051105
|
852 |
4 |
|
|j DCD-ZG-318/03
|
852 |
4 |
|
|j SKS
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01099iam0 2200265 450
|