Matematički model korelacije senzorske procjene i fizikalno-kemijskih parametara kvalitete prženog ulja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000304216/Details
Glavni autor: Vahčić, Nada (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : N. Vahčić, 1996.
LEADER 01255cam a2200313 i 4500
001 NSK01000304216
003 HR-ZaNSK
005 20080313164317.0
008 020117s1996 ci d mba 000 0dhrv
035 |9 (HR-ZaNSK)304532 
035 |9 (HR-ZaNSK)420117045 
035 |a (HR-ZaNSK)000304216 
040 |a HR SKS  |b hrv  |c HR SKS  |d HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664.31:543.92](043.3) 
100 1 |a Vahčić, Nada 
245 1 0 |a Matematički model korelacije senzorske procjene i fizikalno-kemijskih parametara kvalitete prženog ulja =  |b Mathematical relations correlating the sensory evaluations with some physico-chemical properties of frying oils : disertacija /  |c Nada Vahčić. 
260 |a Zagreb :  |b N. Vahčić,  |c 1996.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 172 lista :  |b graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 1996 
504 |a Bibliografija: str. 165-172 
504 |a Summary 
981 |p CRO  |r HRB1996 
998 |f AFBK0201  |f VŠPR0201  |n DCD  |m vško0401  |m vhop0401  |c vebo051105 
852 4 |j DCD-ZG-318/03 
852 4 |j SKS 
886 0 |2 unimarc  |b 01099iam0 2200265 450