Utjecaj različitih čimbenika na gorčinu maslinovog ulja i na udjel polifenola

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000316306/Details
Glavni autor: Škevin, Dubravka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : D. Škevin, 2000.
LEADER 01166nam a2200301 i 4500
001 NSK01000316306
003 HR-ZaNSK
008 020520s2000 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)316640 
035 |9 (HR-ZaNSK)420520004 
035 |a (HR-ZaNSK)000316306 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 665.327.3(043.2) 
100 1 |a Škevin, Dubravka 
245 1 0 |a Utjecaj različitih čimbenika na gorčinu maslinovog ulja i na udjel polifenola :  |b magistarski rad /  |c Dubravka Škevin. 
260 |a Zagreb :  |b D. Škevin,  |c 2000.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 153 lista :  |b ilustr., graf. prikazi u bojama ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Preh.-biotehn. fak., Zagreb, 2000 
504 |a Bibliografija: listovi 142-153 
504 |a Summary: The influence of various factors on the intensity of olive oil bitterness and phenolic compounds 
981 |p CRO  |r HRB2000 
998 |n DCR  |n vhop0205  |c dbro0206  |c jvli0206 
852 4 |j DCR-ZG-78/02 
876 |e DCR  |a 78/2002 
886 0 |2 unimarc  |b 00957iam0 2200241 450