|
|
|
|
LEADER |
01166nam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000316306 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
020520s2000 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)316640
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)420520004
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000316306
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 665.327.3(043.2)
|
100 |
1 |
|
|a Škevin, Dubravka
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj različitih čimbenika na gorčinu maslinovog ulja i na udjel polifenola :
|b magistarski rad /
|c Dubravka Škevin.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b D. Škevin,
|c 2000.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 153 lista :
|b ilustr., graf. prikazi u bojama ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Preh.-biotehn. fak., Zagreb, 2000
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 142-153
|
504 |
|
|
|a Summary: The influence of various factors on the intensity of olive oil bitterness and phenolic compounds
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2000
|
998 |
|
|
|n DCR
|n vhop0205
|c dbro0206
|c jvli0206
|
852 |
4 |
|
|j DCR-ZG-78/02
|
876 |
|
|
|e DCR
|a 78/2002
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00957iam0 2200241 450
|