|
|
|
|
LEADER |
01375nam a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000460545 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
021029s2001 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)461277
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)421029124
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000460545
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 663.12(043.2)
|
080 |
|
|
|a 663.2(043.2)
|
100 |
1 |
|
|a Petravić, Vlatka
|
245 |
1 |
0 |
|a Istraživanje fermentacijske sposobnosti i tehnoloških svojstava vinskih kvasaca izoliranih s grožđa sorte Cabernet sauvignon i Chardonnay i njihov utjecaj na sekundarnu aromu vina :
|b magistarski rad /
|c Vlatka Petravić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b V. Petravić,
|c 2001.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 183 lista :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
502 |
|
|
|a Prehram.-bitehn. fak., Zagreb, 2001
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 169-180
|
504 |
|
|
|a Summary: Investigation of fermentative ability and technologycal properties of wine yeasts isolated from Cabernet sauvignon and Chardonnay grape and their influence on secondary wine aroma
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2001
|
998 |
|
|
|n DCR
|m vhop0211
|c dbro0302
|
852 |
4 |
|
|j DCR-ZG-766/02
|
876 |
|
|
|e DCR
|a 766/2002
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01165iam0 2200253 450
|