Istraživanje fermentacijske sposobnosti i tehnoloških svojstava vinskih kvasaca izoliranih s grožđa sorte Cabernet sauvignon i Chardonnay i njihov utjecaj na sekundarnu aromu vina

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000460545/Details
Glavni autor: Petravić, Vlatka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : V. Petravić, 2001.
LEADER 01375nam a2200313 i 4500
001 NSK01000460545
003 HR-ZaNSK
008 021029s2001 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)461277 
035 |9 (HR-ZaNSK)421029124 
035 |a (HR-ZaNSK)000460545 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663.12(043.2) 
080 |a 663.2(043.2) 
100 1 |a Petravić, Vlatka 
245 1 0 |a Istraživanje fermentacijske sposobnosti i tehnoloških svojstava vinskih kvasaca izoliranih s grožđa sorte Cabernet sauvignon i Chardonnay i njihov utjecaj na sekundarnu aromu vina :  |b magistarski rad /  |c Vlatka Petravić. 
260 |a Zagreb :  |b V. Petravić,  |c 2001.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 183 lista :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
502 |a Prehram.-bitehn. fak., Zagreb, 2001 
504 |a Bibliografija: listovi 169-180 
504 |a Summary: Investigation of fermentative ability and technologycal properties of wine yeasts isolated from Cabernet sauvignon and Chardonnay grape and their influence on secondary wine aroma 
981 |p CRO  |r HRB2001 
998 |n DCR  |m vhop0211  |c dbro0302 
852 4 |j DCR-ZG-766/02 
876 |e DCR  |a 766/2002 
886 0 |2 unimarc  |b 01165iam0 2200253 450