Utjecaj vrste i sastava mlijeka na aktivnost intestinalnih bakterija mliječne kiseline i kakvoću fermentiranih napitaka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000462593/Details
Glavni autor: Božanić, Rajka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : R. Božanić, 2000.
Predmet:
LEADER 01359cam a2200337 i 4500
001 NSK01000462593
003 HR-ZaNSK
005 20090826141112.0
008 021115s2000 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)463328 
035 |9 (HR-ZaNSK)421115025 
035 |a (HR-ZaNSK)000462593 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 637.1(043.3) 
080 |a 579.67(043.3) 
100 1 |a Božanić, Rajka 
245 1 0 |a Utjecaj vrste i sastava mlijeka na aktivnost intestinalnih bakterija mliječne kiseline i kakvoću fermentiranih napitaka :  |b doktorski rad /  |c Rajka Božanić. 
260 |a Zagreb :  |b R. Božanić,  |c 2000.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 161 list :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Prehram.-biotehn. fak., Zagreb, 2000 
504 |a Bibliografija: listovi 151-161 
504 |a Summary: The influence of type and composition of milk on intestinal lactic acid bacteria activity and fermented beverages quality 
650 7 |a Mliječni proizvodi  |x Fermentacija  |x Senzorska analiza  |2 nskps 
650 7 |a Mliječno-kisele bakterije  |x Djelovanje  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2000 
852 4 |j DCD-ZG-343/02 
876 |e DCD  |a 343/2002 
886 0 |2 unimarc  |b 01172iam0 2200277 450