|
|
|
|
LEADER |
01344cam a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000462792 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220702105336.0 |
008 |
021118s2002 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)463527
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)421118003
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000462792
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 637.522.034(043.3)
|
100 |
1 |
|
|a Lušetić Buršić, Viviane
|
245 |
1 |
0 |
|a Morfološka, kemijsko-fizikalna i bioelektrička svojstva istarskog pršuta tijekom procesa proizvodnje :
|b doktorska rasprava /
|c Viviane Lušetić Buršić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b V. Lušetić Buršić,
|c 2002.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 204 lista :
|b ilustr., graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
502 |
|
|
|a Prehram.-biotehn. fak., Zagreb, 2002
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 190-204
|
504 |
|
|
|a Summary: Morfological, chemical-physical and bioelectrical characteristics of istrian dry-cured ham during the production process
|
650 |
|
7 |
|a Pršut
|x Proizvodnja
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2002
|
998 |
|
|
|n DCD/02
|m vhop0211
|c dbro0301
|c vebo060221
|
852 |
4 |
|
|j DCD-ZG-372/02
|
876 |
|
|
|e DCD
|a 372/2002
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01099iam0 2200253 450
|