|
|
|
|
LEADER |
01021nam a2200289 i 4500 |
001 |
NSK01000521703 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
040427s2003 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)522568
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)440427111
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000521703
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664.91:664.8.035.2(043.2)
|
100 |
1 |
|
|a Krvavica, Marina
|
245 |
1 |
0 |
|a Učinak odsoljavanja na kristalizaciju tirozina i ukupnu kakvoću pršuta :
|b magistarski rad /
|c Marina Krvavica.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b M. Krvavica,
|c 2003.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 146 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Agr. fak., Zagreb, 2003
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 128-146
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2003
|
998 |
|
|
|n DCR
|c bsto040608
|
852 |
4 |
|
|j DCR-ZG-195/04
|
876 |
|
|
|e DCR
|a 195/2004
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00815iam0 2200229 450
|