Utjecaj higijene pogona i tehnološkog procesa na higijensku ispravnost i kakvoću kobasica

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000534480/Details
Glavni autor: Škrivanko, Mario (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : M. Škrivanko, 2003.
LEADER 01236nam a2200325 i 4500
001 NSK01000534480
003 HR-ZaNSK
005 20051228130000.1
008 040924s2003 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)535378 
035 |9 (HR-ZaNSK)440924022 
035 |a (HR-ZaNSK)000534480 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 637.524:637.06](043.2) 
080 |a 637.524:614.31](043.2) 
100 1 |a Škrivanko, Mario 
245 1 0 |a Utjecaj higijene pogona i tehnološkog procesa na higijensku ispravnost i kakvoću kobasica :  |b znanstveni magistarski rad /  |c Mario Škrivanko. 
260 |a Zagreb :  |b M. Škrivanko,  |c 2003.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 83 lista :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet 
502 |a Vet. fak., Zagreb, 2003 
504 |a Bibliografija: listovi 39-43 
504 |a Summary: Influence of hygienic operation and technologic process of production on hygienic correctness and quality of sausages 
981 |p CRO  |r HRB2003 
998 |n DCR  |m vhop0410  |c bsto051228 
852 4 |j DCR-ZG-509/04 
876 |e DCR  |a 509/2004 
886 0 |2 unimarc  |b 01029iam0 2200265 450