Bentonite and gelatine impact on the young red wine coloured matter

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000574717/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
42 (2004), 3 ; str. 183-188
Glavni autor: Stanković, Snežana (-)
Ostali autori: Jović, Slobodan, kemičar (-), Živković, Jelena, biotehnologinja
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01091caa a2200313 ir4500
001 NSK01000574717
003 HR-ZaNSK
005 20070920145657.0
008 050822s2004 ci ||| ||eng
015 |a HP04-4906  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)575726 
035 |9 (HR-ZaNSK)450822116 
035 |a (HR-ZaNSK)000574717 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 663.257.3 
080 |a 663.222:547.973 
100 1 |a Stanković, Snežana 
245 1 0 |a Bentonite and gelatine impact on the young red wine coloured matter /  |c Snežana Stanković, Slobodan Jović and Jelena Živković. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 12 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Vino  |x Promjena boje  |x Sredstva za bistrenje  |2 nskps 
700 1 |a Jović, Slobodan,  |c kemičar 
700 1 |a Živković, Jelena,  |c biotehnologinja 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 42 (2004), 3 ; str. 183-188  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |p CRO  |z B7/04 
998 |a iteo0508  |a radp0510  |c mero060605 
886 0 |2 unimarc  |b 00849iaa2 2200253 450