Osnove senzorske procjene hrane

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000577002/Details
Glavni autor: Mandić, Milena Lela (-)
Ostali autori: Perl, Antonija (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet, 2006.
Predmet:
LEADER 01320cam a2200397 i 4500
001 NSK01000577002
003 HR-ZaNSK
005 20070920153452.0
008 050919s2006 ci ad r 001 0dhrv
015 |a HC05-8985  |2 HR 
015 |a HK06-0491  |2 HR 
020 |a 9537005062 
035 |9 (HR-ZaNSK)578014 
035 |9 (HR-ZaNSK)450919005 
035 |a (HR-ZaNSK)000577002 
040 |a HR GISKO  |b hrv  |c HR GISKO  |d HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664(075.8) 
080 |a 66.098(075.8) 
100 1 |a Mandić, Milena Lela 
245 1 0 |a Osnove senzorske procjene hrane /  |c Milena L. [Lela] Mandić, Antonija Perl. 
260 |a Osijek :  |b Prehrambeno tehnološki fakultet,  |c 2006.  |e (Osijek :  |f Tipo) 
300 |a 96 str. :  |b ilustr., graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na omotu: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku 
500 |a Bilješke o autoricama: str. 94-96 
504 |a Bibliografija: str. 92 
504 |a Predmetno kazalo 
650 7 |a Prehrambena industrija  |x Kontrola kvalitete  |v Udžbenici  |2 nskps 
700 1 |a Perl, Antonija 
981 |a A20/06  |p CRO  |r HRB2006 
998 |f OKKA0509  |l arep051005  |b bbeo0605  |b lomp0605  |c mvuo060721 
852 4 |j II-85.752 
876 |e CM  |a 506/2006 
886 0 |2 unimarc  |b 01169nam0 2200361 450