|
|
|
|
LEADER |
01320cam a2200397 i 4500 |
001 |
NSK01000577002 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070920153452.0 |
008 |
050919s2006 ci ad r 001 0dhrv |
015 |
|
|
|a HC05-8985
|2 HR
|
015 |
|
|
|a HK06-0491
|2 HR
|
020 |
|
|
|a 9537005062
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)578014
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)450919005
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000577002
|
040 |
|
|
|a HR GISKO
|b hrv
|c HR GISKO
|d HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664(075.8)
|
080 |
|
|
|a 66.098(075.8)
|
100 |
1 |
|
|a Mandić, Milena Lela
|
245 |
1 |
0 |
|a Osnove senzorske procjene hrane /
|c Milena L. [Lela] Mandić, Antonija Perl.
|
260 |
|
|
|a Osijek :
|b Prehrambeno tehnološki fakultet,
|c 2006.
|e (Osijek :
|f Tipo)
|
300 |
|
|
|a 96 str. :
|b ilustr., graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na omotu: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
|
500 |
|
|
|a Bilješke o autoricama: str. 94-96
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 92
|
504 |
|
|
|a Predmetno kazalo
|
650 |
|
7 |
|a Prehrambena industrija
|x Kontrola kvalitete
|v Udžbenici
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Perl, Antonija
|
981 |
|
|
|a A20/06
|p CRO
|r HRB2006
|
998 |
|
|
|f OKKA0509
|l arep051005
|b bbeo0605
|b lomp0605
|c mvuo060721
|
852 |
4 |
|
|j II-85.752
|
876 |
|
|
|e CM
|a 506/2006
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01169nam0 2200361 450
|