Changes in peroxidase activity in the peel of Unshiu mandarin (Citrus unshiu Marc.) fruit with different storage treatments

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000599756/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
43 (2005), 1 ; str. 71-77
Glavni autor: Lepeduš, Hrvoje (-)
Ostali autori: Jozić, Marko (-), Štolfa Čamagajevac, Ivna, Pavičić, Nikola, agronom, Hackenberger Kutuzović, Branimir, Cesar, Vera
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01259caa a2200325 ir4500
001 NSK01000599756
003 HR-ZaNSK
005 20110628133341.0
008 060404s2005 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)600837 
035 |9 (HR-ZaNSK)460404134 
035 |a (HR-ZaNSK)000599756 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 577.152.1:634.3 
100 1 |a Lepeduš, Hrvoje 
245 1 0 |a Changes in peroxidase activity in the peel of Unshiu mandarin (Citrus unshiu Marc.) fruit with different storage treatments /  |c Hrvoje Lepeduš, Marko Jozić, Ivna Štolfa, Nikola Pavičić, Branimir K. [Kutuzović] Hackenberger and Vera Cesar. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 23 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Peroksidaze  |x Unshiu mandarinka  |x Uvjeti skladištenja  |x Ujecaj  |2 nskps 
700 1 |a Jozić, Marko 
700 1 |a Štolfa Čamagajevac, Ivna 
700 1 |a Pavičić, Nikola,  |c agronom 
700 1 |a Hackenberger Kutuzović, Branimir 
700 1 |a Cesar, Vera 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 43 (2005), 1 ; str. 71-77  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |p CRO  |z B04/05 
998 |a rado0604  |a bokp0606  |c mero061019 
886 0 |2 unimarc  |b 01054iaa2 2200265 450