|
|
|
|
LEADER |
01337cam a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000604654 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20211022101157.0 |
008 |
060519s2006 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)605769
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)460519063
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000604654
|
040 |
|
|
|a HR SVKRI
|b hrv
|c HR SVKRI
|d HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 637.54.05(043.3)
|
100 |
1 |
|
|a Medić, Helga
|
245 |
1 |
0 |
|a Interakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi :
|b disertacija /
|c Helga Medić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b H. Medić,
|c 2006.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 201 list :
|b ilustr., graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2006
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 186-201
|
504 |
|
|
|a Summary: Interaction of physical, chemical and bioelectrical properties in evaluation of quality of poultry meat
|
650 |
|
7 |
|a Meso peradi
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2006
|
998 |
|
|
|f JZKA0605
|f pper0606
|f VŠPR0606
|m vško0610
|n DCD
|c sdii061024
|c mzoi2110
|
852 |
4 |
|
|j DCD-ZG-210/06
|
852 |
4 |
|
|j SVKRI
|
876 |
|
|
|e DCD
|a 210/2006
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01160nam0 2200289 450
|