Effect of continuous fermentation of high-sugar fruit must on the viability and morphology of immobilized yeast on white foam glass

Sažetak: U radu je istražen utjecaj kontinuiranog vrenja voćnog soka s puno sladora (približno 320 g/L ukupnih šećera) na vitalnost i morfologiju stanica kvasca. Vrenje je provedeno tijekom 2,5 mjeseca u četverokolonskom bioreaktoru pri 22 ºC, pomoću soja kvasca Saccharomyces bayanus S.o./1AD, imobi...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716302
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 2 ; str. 164-170
Glavni autor: Bonin, Sylwia (-)
Ostali autori: Skwira, Joanna (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology