Effect of continuous fermentation of high-sugar fruit must on the viability and morphology of immobilized yeast on white foam glass
Sažetak: U radu je istražen utjecaj kontinuiranog vrenja voćnog soka s puno sladora (približno 320 g/L ukupnih šećera) na vitalnost i morfologiju stanica kvasca. Vrenje je provedeno tijekom 2,5 mjeseca u četverokolonskom bioreaktoru pri 22 ºC, pomoću soja kvasca Saccharomyces bayanus S.o./1AD, imobi...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716302 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 2 ; str. 164-170 |
Glavni autor: | Bonin, Sylwia (-) |
Ostali autori: | Skwira, Joanna (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: