Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000719954/Details
Glavni autor: Škrabal, Svjetlana (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek : S. Škrabal, 2009.
Predmet:
Online pristup: Digitalna verzija disertacije
LEADER 01443cam a2200313 ir4500
001 NSK01000719954
003 HR-ZaNSK
005 20170502202959.0
007 ta
008 091120s2009 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)722532 
035 |a (HR-ZaNSK)000719954 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 663.911(043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Škrabal, Svjetlana 
245 1 0 |a Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada :  |b doktorski rad /  |c Svjetlana Škrabal ; [voditelj Drago Šubarić]. 
260 |a Osijek :  |b S. Škrabal,  |c 2009.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 143 lista :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet. 
502 |a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2009. 
504 |a Bibliografija: listovi 135-142. 
504 |a Summary: Influence of ingredients on rheological properties of chocolate masses and stability of chocolates. 
530 |a Dostupno i na CD-R-u 
650 7 |a Čokolada  |x Reološke karakteristike  |2 nskps 
776 0 |t Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada  |w nsk.(HR-ZaNSK)000719987 
981 |p CRO  |r HRB2009 
998 |m vško0911  |c sdio091215  |m vhop0912 
856 4 1 |3 Digitalna verzija disertacije  |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615608