|
|
|
|
LEADER |
01443cam a2200313 ir4500 |
001 |
NSK01000719954 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170502202959.0 |
007 |
ta |
008 |
091120s2009 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)722532
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000719954
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 663.911(043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Škrabal, Svjetlana
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada :
|b doktorski rad /
|c Svjetlana Škrabal ; [voditelj Drago Šubarić].
|
260 |
|
|
|a Osijek :
|b S. Škrabal,
|c 2009.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 143 lista :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet.
|
502 |
|
|
|a Prehr.-tehn. fak., Osijek, 2009.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 135-142.
|
504 |
|
|
|a Summary: Influence of ingredients on rheological properties of chocolate masses and stability of chocolates.
|
530 |
|
|
|a Dostupno i na CD-R-u
|
650 |
|
7 |
|a Čokolada
|x Reološke karakteristike
|2 nskps
|
776 |
0 |
|
|t Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada
|w nsk.(HR-ZaNSK)000719987
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2009
|
998 |
|
|
|m vško0911
|c sdio091215
|m vhop0912
|
856 |
4 |
1 |
|3 Digitalna verzija disertacije
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615608
|