A comparative study of the biochemical and functional properties of camel and cattle meat during frozen storage

Malo pozornosti pridaje se kakvoći devina mesa. Hranidbeno je jednako vrijedno kao i ostale vrste crvena mesa. Stoga je cilj ovog istraživanja usporediti biokemijska i funkcionalna svojstva svježega i smrznutoga devina mesa sa svojstvima goveđega mesa. Nasumce su bili uzeti uzorci m. biceps femoris,...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000748602
Matična publikacija: Veterinarski arhiv (Tisak)
79 (2009), 1 ; str. 51-68
Glavni autor: Gheisari, Hamid Reza (-)
Ostali autori: Aminlari, Mahmood (-), Shekarfroush, Shahram
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Veterinarski arhiv (Tisak)

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Veterinarski arhiv (Tisak)