A comparative study of the biochemical and functional properties of camel and cattle meat during frozen storage
Malo pozornosti pridaje se kakvoći devina mesa. Hranidbeno je jednako vrijedno kao i ostale vrste crvena mesa. Stoga je cilj ovog istraživanja usporediti biokemijska i funkcionalna svojstva svježega i smrznutoga devina mesa sa svojstvima goveđega mesa. Nasumce su bili uzeti uzorci m. biceps femoris,...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000748602 |
---|---|
Matična publikacija: |
Veterinarski arhiv (Tisak) 79 (2009), 1 ; str. 51-68 |
Glavni autor: | Gheisari, Hamid Reza (-) |
Ostali autori: | Aminlari, Mahmood (-), Shekarfroush, Shahram |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Veterinarski arhiv (Tisak) |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: