|
|
|
|
LEADER |
01260nam a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000748907 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20110420150600.0 |
007 |
ta |
008 |
101116s2010 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000748907
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 614.31:637.5'65
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 637.5'65.04
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Sučić, Renata
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj smrzavanja i odmrzavanja na zdravstvenu ispravnost i kakvoću piletine :
|b disertacija /
|c Renata Sučić ; [mentor Lidija Kozačinski].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b R. Sučić,
|c 2010.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 76 listova :
|b graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet.
|
502 |
|
|
|a Veter. fak., Zagreb, 2010.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 57-65.
|
504 |
|
|
|a Summary: The effect of freezing and defrosting on safety of chicken meat.
|
650 |
|
7 |
|a Perad
|x Meso
|x Veterinarsko-sanitarni nadzor
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Perad
|x Meso
|x Kvaliteta
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Meso
|x Skladištenje
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2010
|
998 |
|
|
|m vško1011
|c sdio110420
|