Utjecaj smrzavanja i odmrzavanja na zdravstvenu ispravnost i kakvoću piletine

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000748907/Details
Glavni autor: Sučić, Renata (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : R. Sučić, 2010.
Predmet:
LEADER 01260nam a2200337 i 4500
001 NSK01000748907
003 HR-ZaNSK
005 20110420150600.0
007 ta
008 101116s2010 ci a m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000748907 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 614.31:637.5'65  |2 MRF 1998. 
080 |a 637.5'65.04  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Sučić, Renata 
245 1 0 |a Utjecaj smrzavanja i odmrzavanja na zdravstvenu ispravnost i kakvoću piletine :  |b disertacija /  |c Renata Sučić ; [mentor Lidija Kozačinski]. 
260 |a Zagreb :  |b R. Sučić,  |c 2010.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 76 listova :  |b graf. prikazi (djelomice u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. 
502 |a Veter. fak., Zagreb, 2010. 
504 |a Bibliografija: listovi 57-65. 
504 |a Summary: The effect of freezing and defrosting on safety of chicken meat. 
650 7 |a Perad  |x Meso  |x Veterinarsko-sanitarni nadzor  |2 nskps 
650 7 |a Perad  |x Meso  |x Kvaliteta  |2 nskps 
650 7 |a Meso  |x Skladištenje  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2010 
998 |m vško1011  |c sdio110420