Procjena korekcijskih faktora stabilizacije boje junećeg mesa
Boja junećega mesa je jedan od temeljnih kvalitativnih obilježja koji značajno utječe na percepciju potrošača o poželjnosti namirnice. Svijetlocrvena boja mesa potrošaču je kvalitativno prihvatljivija, dok tamnocrvena boja mesa potiče nepoželjne asocijacije o kakvoći junećeg mesa, premda često takav...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000754931 |
---|---|
Matična publikacija: |
Stočarstvo (Zagreb) 62 (2008), 6 ; str. 449-462 |
Glavni autor: | Kelava, Nikolina, inženjerka agronomije (-) |
Ostali autori: | Konjačić, Miljenko (-), Jakopović, T., Kos, Ivica, Ivanković, Ante, agronom, Marenčić, Dejan, agronom |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Stočarstvo |