Kakvoća trajnih, polutrajnih i obarenih kobasica na hrvatskom tržištu

U ovom radu prikazani su rezultati ispitivanja kemijskog sastava trajnih, polutrajnih i obarenih kobasica proizvedenih tijekom 2009. godine od strane više mesnih industrija

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000759425/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
4 (2009), 3/4 ; str. 104-108
Glavni autor: Pleadin, Jelka (-)
Ostali autori: Perši, Nina (-), Vulić, Ana, Đugum, Jelena
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
LEADER 01296caa a2200325 i 4500
001 NSK01000759425
003 HR-ZaNSK
005 20130211105522.0
007 ta
008 110223s2009 ci | |||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000759425 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Pleadin, Jelka 
245 1 0 |a Kakvoća trajnih, polutrajnih i obarenih kobasica na hrvatskom tržištu /  |c Jelka Pleadin, Nina Perši, Ana Vulić, Jelena Đugum. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 11 jed. 
504 |a Summary 
520 |a U ovom radu prikazani su rezultati ispitivanja kemijskog sastava trajnih, polutrajnih i obarenih kobasica proizvedenih tijekom 2009. godine od strane više mesnih industrija 
653 0 |a Trajne kobasice  |a Polutrajne kobasice  |a Obarene kobasice 
700 1 |a Perši, Nina 
700 1 |a Vulić, Ana 
700 1 |a Đugum, Jelena 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 4 (2009), 3/4 ; str. 104-108 
981 |b B15/09  |p CRO 
998 |a aneo110223  |c vol1o130211 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/hcptbn  |y Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam