Mlijeko u prahu kao sirovina za proizvodnju mliječne čokolade

Ovaj rad pruža pregled uporabe različitih vrsta mlijeka u prahu u proizvodnji mliječne čokolade te njihov utjecaj na reološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva čokolade

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000759427
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
4 (2009), 3/4 ; str. 109-115
Glavni autor: Belščak-Cvitanović, Ana (-)
Ostali autori: Komes, Draženka (-), Božanić, Rajka
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam