Mlijeko u prahu kao sirovina za proizvodnju mliječne čokolade

Ovaj rad pruža pregled uporabe različitih vrsta mlijeka u prahu u proizvodnji mliječne čokolade te njihov utjecaj na reološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva čokolade

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000759427/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
4 (2009), 3/4 ; str. 109-115
Glavni autor: Belščak-Cvitanović, Ana (-)
Ostali autori: Komes, Draženka (-), Božanić, Rajka
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
LEADER 01320caa a2200313 i 4500
001 NSK01000759427
003 HR-ZaNSK
005 20130211110155.0
007 ta
008 110223s2009 ci | |||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000759427 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Belščak-Cvitanović, Ana 
245 1 0 |a Mlijeko u prahu kao sirovina za proizvodnju mliječne čokolade /  |c Ana Belščak Cvitanović, Draženka Komes, Rajka Božanić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 25 jed. 
504 |a Summary 
520 |a Ovaj rad pruža pregled uporabe različitih vrsta mlijeka u prahu u proizvodnji mliječne čokolade te njihov utjecaj na reološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva čokolade 
653 0 |a Mlijeko u prahu  |a Mliječna čokolada  |a Sušenje raspršivanjem  |a Sušenje na valjcima 
700 1 |a Komes, Draženka 
700 1 |a Božanić, Rajka 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 4 (2009), 3/4 ; str. 109-115 
981 |b B15/09  |p CRO 
998 |a aneo110223  |c vol1o130211 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/hcptbn  |y Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam