Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.)

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000771264/Details
Glavni autor: Šimat, Vida (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : V. Šimat, 2010.
Predmet:
LEADER 01188nam a2200313 i 4500
001 NSK01000771264
003 HR-ZaNSK
005 20110719130724.0
007 ta
008 110607s2010 ci a m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000771264 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 637.5`8  |2 MRF 1998. 
080 |a 613.281  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Šimat, Vida 
245 1 0 |a Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.) :  |b disertacija /  |c Vida Šimat ; mentor Jasna Maršić-Lučić. 
260 |a Zagreb :  |b V. Šimat,  |c 2010.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 193 lista :  |b graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. 
502 |a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2010. 
504 |a Bibliografija: listovi 173-193. 
504 |a Summary: Quality changes in cold marinated anchovy (Engraulis encrasicolus, L.) fillet. 
650 7 |a Riblje meso  |x kvaliteta  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2010 
998 |m vško1106  |c mzoo110704