Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000781003/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Bosiljkov, Tomislav (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
T. Bosiljkov,
2011.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Bosiljkov, T. (2011). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka : doktorski rad. Zagreb: T. Bosiljkov.
Chicago stil citiranjaBosiljkov, Tomislav. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka : doktorski rad. Zagreb: T. Bosiljkov, 2011.
MLA stil citiranjaBosiljkov, Tomislav. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka : doktorski rad. Zagreb: T. Bosiljkov, 2011.