Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000781003/Similar
Glavni autor: Bosiljkov, Tomislav (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : T. Bosiljkov, 2011.
Predmet:

APA stil citiranja

Bosiljkov, T. (2011). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka : doktorski rad. Zagreb: T. Bosiljkov.

Chicago stil citiranja

Bosiljkov, Tomislav. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka : doktorski rad. Zagreb: T. Bosiljkov, 2011.

MLA stil citiranja

Bosiljkov, Tomislav. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka : doktorski rad. Zagreb: T. Bosiljkov, 2011.