|
|
|
|
LEADER |
00907nam a2200265 i 4500 |
001 |
NSK01000800885 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120312160322.0 |
007 |
ta |
008 |
120312s1964 ci d m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000800885
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 663
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 54
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Lovrić, Tomislav,
|c prehrambeni tehnolog
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine :
|b disertacija /
|c Tomislav Lovrić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b T. Lovrić,
|c 1964.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 159 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a [Tehn. fak.], Zagreb, 1964.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 148-159.
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1964
|
998 |
|
|
|o dkon1203
|