Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000800885/Details
Glavni autor: Lovrić, Tomislav, prehrambeni tehnolog (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : T. Lovrić, 1964.
LEADER 00907nam a2200265 i 4500
001 NSK01000800885
003 HR-ZaNSK
005 20120312160322.0
007 ta
008 120312s1964 ci d m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000800885 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663  |2 MRF 1998. 
080 |a 54  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Lovrić, Tomislav,  |c prehrambeni tehnolog 
245 1 0 |a Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine :  |b disertacija /  |c Tomislav Lovrić. 
260 |a Zagreb :  |b T. Lovrić,  |c 1964.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 159 listova :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
502 |a [Tehn. fak.], Zagreb, 1964. 
504 |a Bibliografija: listovi 148-159. 
981 |p CRO  |r HRB1964 
998 |o dkon1203