Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000800885/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Lovrić, Tomislav, prehrambeni tehnolog (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
T. Lovrić,
1964.
|
APA stil citiranja
Lovrić, T. (1964). Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine: Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine : disertacija. Zagreb: T. Lovrić.
Chicago stil citiranjaLovrić, Tomislav. Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine: Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine : disertacija. Zagreb: T. Lovrić, 1964.
MLA stil citiranjaLovrić, Tomislav. Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine: Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine : disertacija. Zagreb: T. Lovrić, 1964.