Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000800885/Similar
Glavni autor: Lovrić, Tomislav, prehrambeni tehnolog (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : T. Lovrić, 1964.

APA stil citiranja

Lovrić, T. (1964). Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine: Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine : disertacija. Zagreb: T. Lovrić.

Chicago stil citiranja

Lovrić, Tomislav. Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine: Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine : disertacija. Zagreb: T. Lovrić, 1964.

MLA stil citiranja

Lovrić, Tomislav. Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine: Utjecaj fizikalnih i kemijskih faktora na obojenost i stabilnost nativne boje kod proizvodnje i skladištenja sokova višnje i kupine : disertacija. Zagreb: T. Lovrić, 1964.