|
|
|
|
LEADER |
01329nam a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000818681 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20121019092511.0 |
007 |
ta |
008 |
121003s2011 ci d m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000818681
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 619
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 636/637
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Pušić, Ivan,
|c veterinar
|
245 |
1 |
0 |
|a Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića :
|b disertacija /
|c Ivan Pušić ; [mentori Željka Cvrtila Fleck, Jasna Aladrović].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b I. Pušić,
|c 2011.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 92 lista :
|b graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet.
|
502 |
|
|
|a Veter. fak., Zagreb, 2011.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 69-87.
|
504 |
|
|
|a Summary: The effect of organic selenium supplementation in the feed on quality and oxidative stability of chilled and frozen chicken meat.
|
505 |
8 |
|
|a Bilješke o autoru: list 92.
|
650 |
|
7 |
|a Pileće meso
|x Kvaliteta
|x Hranidba
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2011
|
998 |
|
|
|m vško1210
|c mzoo121019
|