Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000818681/Details
Glavni autor: Pušić, Ivan, veterinar (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : I. Pušić, 2011.
Predmet:
LEADER 01329nam a2200325 i 4500
001 NSK01000818681
003 HR-ZaNSK
005 20121019092511.0
007 ta
008 121003s2011 ci d m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000818681 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 619  |2 MRF 1998. 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Pušić, Ivan,  |c veterinar 
245 1 0 |a Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića :  |b disertacija /  |c Ivan Pušić ; [mentori Željka Cvrtila Fleck, Jasna Aladrović]. 
260 |a Zagreb :  |b I. Pušić,  |c 2011.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 92 lista :  |b graf. prikazi (djelomice u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. 
502 |a Veter. fak., Zagreb, 2011. 
504 |a Bibliografija: listovi 69-87. 
504 |a Summary: The effect of organic selenium supplementation in the feed on quality and oxidative stability of chilled and frozen chicken meat. 
505 8 |a Bilješke o autoru: list 92. 
650 7 |a Pileće meso  |x Kvaliteta  |x Hranidba  |2 nskps 
981 |p CRO  |r HRB2011 
998 |m vško1210  |c mzoo121019