Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000818681/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Pušić, Ivan, veterinar (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
I. Pušić,
2011.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Pušić, I. (2011). Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića: Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića : disertacija. Zagreb: I. Pušić.
Chicago stil citiranjaPušić, Ivan. Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića: Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića : disertacija. Zagreb: I. Pušić, 2011.
MLA stil citiranjaPušić, Ivan. Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića: Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića : disertacija. Zagreb: I. Pušić, 2011.