|
|
|
|
LEADER |
01120caa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000827399 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210920141955.0 |
007 |
ta |
008 |
121219s2011 ci | |||| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000827399
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 663
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Mastanjević, Kristina
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj mikroflore ječma i pšenice na kakvoću slada i piva /
|c Kristina Habschied, Natalija Velić, Marina Tišma, Vinko Krstanović.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 108-111
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Ječam
|a Pšenica
|a Slad
|a Pivo
|a Plijesni
|a Fusarium
|a Mikotoksini
|
700 |
1 |
|
|a Velić, Natalija
|
700 |
1 |
|
|a Tišma, Marina
|
700 |
1 |
|
|a Krstanović, Vinko
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 6 (2011), 3/4 ; str. 100-111
|
981 |
|
|
|b B10/11
|p CRO
|
998 |
|
|
|a sapo121219
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=113244
|y Elektronička verzija članka
|