Utjecaj mikroflore ječma i pšenice na kakvoću slada i piva

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000827399/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
6 (2011), 3/4 ; str. 100-111
Glavni autor: Mastanjević, Kristina (-)
Ostali autori: Velić, Natalija (-), Tišma, Marina, Krstanović, Vinko
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01120caa a2200313 i 4500
001 NSK01000827399
003 HR-ZaNSK
005 20210920141955.0
007 ta
008 121219s2011 ci | |||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000827399 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Mastanjević, Kristina 
245 1 0 |a Utjecaj mikroflore ječma i pšenice na kakvoću slada i piva /  |c Kristina Habschied, Natalija Velić, Marina Tišma, Vinko Krstanović. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 108-111 
504 |a Summary 
653 0 |a Ječam  |a Pšenica  |a Slad  |a Pivo  |a Plijesni  |a Fusarium  |a Mikotoksini 
700 1 |a Velić, Natalija 
700 1 |a Tišma, Marina 
700 1 |a Krstanović, Vinko 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 6 (2011), 3/4 ; str. 100-111 
981 |b B10/11  |p CRO 
998 |a sapo121219 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=113244  |y Elektronička verzija članka