|
|
|
|
LEADER |
01186cam a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000831646 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20130220093317.0 |
007 |
ta |
008 |
130205s2012 ci d m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000831646
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 663
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 631/635
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 54
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Čošić, Zrinka
|
245 |
1 |
0 |
|a Primjena lakaze i ultrafiltracije u sprječavanju posmeđivanja bijelih vina :
|b doktorski rad /
|c Zrinka Čošić ; [mentor Mara Banović].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Z. Čošić,
|c 2012.
|
300 |
|
|
|a 138 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Nasl. na spor. nasl. str.: Ultrafiltration and laccase application in prevention of white wine browning.
|
502 |
|
|
|a Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 125-136.
|
505 |
8 |
|
|a Bilješke o autorici: list 138.
|
650 |
|
7 |
|a Vino
|x Posmeđivanje
|x Sprječavanje
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2012
|
998 |
|
|
|m vško1302
|c mzoo130214
|o iple1302
|