|
|
|
|
LEADER |
01033nam a2200277 i 4500 |
001 |
NSK01000857545 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20131009134135.0 |
007 |
ta |
008 |
131009s1989 ci d m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000857545
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636/639
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 58
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Škorput, Dubravko
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj načina primjene spora Penicillium candidum na svojstva kozjeg sira "Blanka" :
|b magistarski rad /
|c Dubravko Škorput ; [voditelj Silvija Miletić].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b D. Škorput,
|c 1989.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 48 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Fakultet poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Postdiplomski studij "Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda".
|
502 |
|
|
|a Fak. polj. znan., Zagreb, 1989.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: list 48.
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1989
|
998 |
|
|
|o iple1310
|