Utjecaj načina primjene spora Penicillium candidum na svojstva kozjeg sira "Blanka"

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000857545/Details
Glavni autor: Škorput, Dubravko (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : D. Škorput, 1989.
LEADER 01033nam a2200277 i 4500
001 NSK01000857545
003 HR-ZaNSK
005 20131009134135.0
007 ta
008 131009s1989 ci d m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000857545 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/639  |2 MRF 1998. 
080 |a 58  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.2)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Škorput, Dubravko 
245 1 0 |a Utjecaj načina primjene spora Penicillium candidum na svojstva kozjeg sira "Blanka" :  |b magistarski rad /  |c Dubravko Škorput ; [voditelj Silvija Miletić]. 
260 |a Zagreb :  |b D. Škorput,  |c 1989.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 48 listova :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Fakultet poljoprivrednih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Postdiplomski studij "Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda". 
502 |a Fak. polj. znan., Zagreb, 1989. 
504 |a Bibliografija: list 48. 
981 |p CRO  |r HRB1989 
998 |o iple1310