Utjecaj načina primjene spora Penicillium candidum na svojstva kozjeg sira "Blanka"
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000857545/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Škorput, Dubravko (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
D. Škorput,
1989.
|
APA stil citiranja
Škorput, D. (1989). Utjecaj načina primjene spora Penicillium candidum na svojstva kozjeg sira "Blanka": Utjecaj načina primjene spora Penicillium candidum na svojstva kozjeg sira "Blanka" : magistarski rad. Zagreb: D. Škorput.
Chicago stil citiranjaŠkorput, Dubravko. Utjecaj načina primjene spora Penicillium candidum na svojstva kozjeg sira "Blanka": Utjecaj načina primjene spora Penicillium candidum na svojstva kozjeg sira "Blanka" : magistarski rad. Zagreb: D. Škorput, 1989.
MLA stil citiranjaŠkorput, Dubravko. Utjecaj načina primjene spora Penicillium candidum na svojstva kozjeg sira "Blanka": Utjecaj načina primjene spora Penicillium candidum na svojstva kozjeg sira "Blanka" : magistarski rad. Zagreb: D. Škorput, 1989.