|
|
|
|
LEADER |
01246caa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000863133 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20140603130428.0 |
007 |
ta |
008 |
131122s2012 ci | |||| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000863133
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 663
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Pavlečić, Mladen
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj ukupne koncentracije kisika u boci na kakvoću piva tijekom skladištenja /
|c Mladen Pavlečić, Dino Tepalović, Mirela Ivančić Šantek, Tonči Rezić, Božidar Šantek.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 13 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Pivo donjeg vrenja
|a Skladištenje
|a Staklene boce
|a Oksidacija
|a Trans-2-nonenal
|a Kakvoća piva
|a Senzorska analiza
|
700 |
1 |
|
|a Tepalović, Dino
|
700 |
1 |
|
|a Ivančić Šantek, Mirela
|
700 |
1 |
|
|a Rezić, Tonči
|
700 |
1 |
|
|a Šantek, Božidar
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 7 (2012), 1/2 ; str. 118-125
|
981 |
|
|
|b B10/12
|p CRO
|
998 |
|
|
|a sapo131122
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=126550
|y Elektronička verzija članka
|