Utjecaj ukupne koncentracije kisika u boci na kakvoću piva tijekom skladištenja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000863133/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
7 (2012), 1/2 ; str. 118-125
Glavni autor: Pavlečić, Mladen (-)
Ostali autori: Tepalović, Dino (-), Ivančić Šantek, Mirela, Rezić, Tonči, Šantek, Božidar
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01246caa a2200325 i 4500
001 NSK01000863133
003 HR-ZaNSK
005 20140603130428.0
007 ta
008 131122s2012 ci | |||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000863133 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Pavlečić, Mladen 
245 1 0 |a Utjecaj ukupne koncentracije kisika u boci na kakvoću piva tijekom skladištenja /  |c Mladen Pavlečić, Dino Tepalović, Mirela Ivančić Šantek, Tonči Rezić, Božidar Šantek. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 13 jed. 
504 |a Summary 
653 0 |a Pivo donjeg vrenja  |a Skladištenje  |a Staklene boce  |a Oksidacija  |a Trans-2-nonenal  |a Kakvoća piva  |a Senzorska analiza 
700 1 |a Tepalović, Dino 
700 1 |a Ivančić Šantek, Mirela 
700 1 |a Rezić, Tonči 
700 1 |a Šantek, Božidar 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 7 (2012), 1/2 ; str. 118-125 
981 |b B10/12  |p CRO 
998 |a sapo131122 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=126550  |y Elektronička verzija članka