|
|
|
|
LEADER |
01419nam a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000872800 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180523163146.0 |
007 |
ta |
008 |
140314s2013 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000872800
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 664.91
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 637.52
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 579.67
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Suman, Kristina
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj tehnoloških parametara, dodataka i mikrobne populacije na kvalitetu slavonskog kulena :
|b doktorski rad /
|c Kristina Suman ; mentor Dragan Kovačević.
|
260 |
|
|
|a Osijek,
|c 2013.
|
300 |
|
|
|a 220 listova :
|b ilustr., graf. prikazi ;
|c 30 cm +
|e 1 optički disk (CD-R)
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2013.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 199-220.
|
504 |
|
|
|a Summary: Impact of technological parameters, supplements and microbial population on quality of Slavonian kulen.
|
650 |
|
7 |
|a Kulen
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Kovačević, Dragan,
|c prehrambeni tehnolog
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)
|4 dgg
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2013
|
998 |
|
|
|m vško1403
|c mzoo170313
|c mzop170424
|c sdip1805
|
856 |
4 |
1 |
|3 Digitalna verzija disertacije
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:314158
|