|
|
|
|
LEADER |
01441nam a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000873488 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220713150720.0 |
007 |
ta |
008 |
140321s2013 ci d m 000 0deng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000873488
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Ćurko, Natka
|
245 |
1 |
0 |
|a Effect of microoxygenation and enological treatments on polyphenolic and sensory characteristics of Plavac mali wine :
|b doctoral thesis = Utjecaj mikrooksigenacije i enoloških postupaka na polifenolne i senzorske karakterisitke vina Plavac mali : doktorski rad /
|c Natka Ćurko ; supervisor, mentor Pierre-Louis Teissedre.
|
246 |
3 |
1 |
|a Utjecaj mikrooksigenacije i enoloških postupaka na polifenolne i senzorske karakterisitke vina Plavac mali
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2013.
|
300 |
|
|
|a 168 listova :
|b graf. prikazi u bojama ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 156-168, [170-173].
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
650 |
|
7 |
|a Vino i vinarstvo
|x Kemija
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Vino
|x Okus i miris
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Teissèdre, Pierre-Louis
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2013
|
998 |
|
|
|m vsik1403
|c ktuo150505
|