Effect of microoxygenation and enological treatments on polyphenolic and sensory characteristics of Plavac mali wine

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000873488/Details
Glavni autor: Ćurko, Natka (-)
Ostali autori: Teissèdre, Pierre-Louis (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: eng
Impresum: Zagreb, 2013.
Predmet:
LEADER 01441nam a2200325 i 4500
001 NSK01000873488
003 HR-ZaNSK
005 20220713150720.0
007 ta
008 140321s2013 ci d m 000 0deng
035 |a (HR-ZaNSK)000873488 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
080 1 |a 663  |2 MRF 2011. 
080 1 |a (043)  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Ćurko, Natka 
245 1 0 |a Effect of microoxygenation and enological treatments on polyphenolic and sensory characteristics of Plavac mali wine :  |b doctoral thesis = Utjecaj mikrooksigenacije i enoloških postupaka na polifenolne i senzorske karakterisitke vina Plavac mali : doktorski rad /  |c Natka Ćurko ; supervisor, mentor Pierre-Louis Teissedre. 
246 3 1 |a Utjecaj mikrooksigenacije i enoloških postupaka na polifenolne i senzorske karakterisitke vina Plavac mali 
260 |a Zagreb,  |c 2013. 
300 |a 168 listova :  |b graf. prikazi u bojama ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. 
504 |a Bibliografija: listovi 156-168, [170-173]. 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Vino i vinarstvo  |x Kemija  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Vino  |x Okus i miris  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Teissèdre, Pierre-Louis  |4 ths 
710 2 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
981 |p CRO  |r HRB2013 
998 |m vsik1403  |c ktuo150505