Solid-State Fermentation of Silybum marianum L. Seeds Used as Additive to Increase the Nutritional Value of Wheat Bread
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000888066 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 51 (2013), 4 ; str. 528-538 |
Glavni autor: | Juodeikiene, Grazina (-) |
Ostali autori: | Cizeikiene, Dalia (-), Češkevičủtè, Vaida, Vidmantiene, Daiva, Basinskiene, Loreta, Akuneca, Ieva, Stankevičius, Mantas, Maruška, Audrius, Bartkiene, Elena, Ragažinskiené, Ona, Petrauskas, Algimantas |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: