Solid-State Fermentation of Silybum marianum L. Seeds Used as Additive to Increase the Nutritional Value of Wheat Bread

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000888066
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
51 (2013), 4 ; str. 528-538
Glavni autor: Juodeikiene, Grazina (-)
Ostali autori: Cizeikiene, Dalia (-), Češkevičủtè, Vaida, Vidmantiene, Daiva, Basinskiene, Loreta, Akuneca, Ieva, Stankevičius, Mantas, Maruška, Audrius, Bartkiene, Elena, Ragažinskiené, Ona, Petrauskas, Algimantas
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka