|
|
|
|
LEADER |
01704nam a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01000890128 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180921201831.0 |
007 |
ta |
008 |
141029s2014 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000890128
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 665.3
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 633.85
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 547.56-026.782
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Majetić Germek, Valerija
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Promjene sastava hlapljivih i fenolnih tvari u procesu proizvodnje djevičanskih maslinovih ulja sorti Buža, Istarska bjelica i Leccino :
|b doktorski rad = Compositional changes of volatile and phenolic compounds during processing of virgin olive oils of Buža, Istarska bjelica and Leccino variety : doctoral thesis /
|c Valerija Majetić Germek ; mentor, supervisor Olivera Koprivnjak.
|
246 |
3 |
1 |
|a Compositional changes of volatile and phenolic compounds during processing of virgin olive oils of Buža, Istarska bjelica and Leccino variety
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2014.
|
300 |
|
|
|a 129 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 115-129, [131-132].
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Maslinovo ulje
|x Svojstva
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Fenoli
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Koprivnjak, Olivera
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2014
|
998 |
|
|
|m vsik1410
|c mzoo171005
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:263901
|