|
|
|
|
LEADER |
01356nam a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01000895253 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180615155753.0 |
006 |
m q d |
007 |
ta |
008 |
141218s2014 ci d m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000895253
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 664.85
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 634.11
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Lončarić, Ante
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka :
|b doktorska disertacija /
|c Ante Lončarić ; mentor Vlasta Piližota.
|
260 |
|
|
|a Osijek,
|c 2014.
|
300 |
|
|
|a 136 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm +
|e 1 optički disk (CD-R)
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2014.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 118-133.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Jabuke
|x Prerada
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Konzerviranje hrane
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Piližota, Vlasta
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)
|4 dgg
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2014
|
998 |
|
|
|m vsik1412
|p 1501MĐSi
|c mzoo170504
|c sdip1806
|
856 |
4 |
1 |
|3 Digitalna verzija disertacije
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:366005
|