Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000895253/Details
Glavni autor: Lončarić, Ante (-)
Ostali autori: Piližota, Vlasta (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek, 2014.
Predmet:
Online pristup: Digitalna verzija disertacije
LEADER 01356nam a2200349 i 4500
001 NSK01000895253
003 HR-ZaNSK
005 20180615155753.0
006 m q d
007 ta
008 141218s2014 ci d m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)000895253 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 664.85  |2 MRF 2011. 
080 1 |a 634.11  |2 MRF 2011. 
080 1 |a (043)  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Lončarić, Ante 
245 1 0 |a Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka :  |b doktorska disertacija /  |c Ante Lončarić ; mentor Vlasta Piližota. 
260 |a Osijek,  |c 2014. 
300 |a 136 listova :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm +  |e 1 optički disk (CD-R) 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2014. 
504 |a Bibliografija: listovi 118-133. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Jabuke  |x Prerada  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Konzerviranje hrane  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Piližota, Vlasta  |4 ths 
710 2 |a Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)  |4 dgg 
981 |p CRO  |r HRB2014 
998 |m vsik1412  |p 1501MĐSi  |c mzoo170504  |c sdip1806 
856 4 1 |3 Digitalna verzija disertacije  |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:366005