Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000895253/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Lončarić, Ante (-) |
Ostali autori: | Piližota, Vlasta (Thesis advisor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Osijek,
2014.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalna verzija disertacije |
APA stil citiranja
Lončarić, A., & Piližota, V. (2014). Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka: Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka : doktorska disertacija. Osijek.
Chicago stil citiranjaLončarić, Ante, and Vlasta Piližota. Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka: Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka : doktorska disertacija. Osijek, 2014.
MLA stil citiranjaLončarić, Ante, and Vlasta Piližota. Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka: Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka : doktorska disertacija. Osijek, 2014.