|
|
|
|
LEADER |
01263naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000900022 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170406114500.0 |
007 |
ta |
008 |
150225s2013 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000900022
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Špoljarić, Jasminka
|
245 |
1 |
0 |
|a Proving the adulteration of ewe and goat cheeses with cow milk using the reference method of isoelectric focusing of γ-casein /
|c Jasminka Špoljarić, Nataša Mikulec, Dijana Plavljanić, Biljana Radeljević, Jasmina Havranek, Neven Antunac.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 19 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Ovčji sir
|a Kozji sir
|a Kravlje mlijeko
|a Patvoreni sir
|a Izoelektrično fokusiranje
|a γ-kazein
|
700 |
1 |
|
|a Mikulec, Nataša
|
700 |
1 |
|
|a Plavljanić, Dijana
|
700 |
1 |
|
|a Radeljević, Biljana
|
700 |
1 |
|
|a Havranek, Jasmina
|
700 |
1 |
|
|a Antunac, Neven
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 63 (2013), 3 ; str. 115-121
|
981 |
|
|
|b B09/13
|p CRO
|
998 |
|
|
|a milo150225
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=157022
|y Elektronička verzija članka
|