|
|
|
|
LEADER |
01668nam a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01000911053 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20151106142909.0 |
007 |
ta |
008 |
150731s2015 ci d m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000911053
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 633/635
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Jagatić Korenika, Ana-Marija
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj hladne maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina kultivara Pošip, Maraština, Malvazija, Kraljevina i Škrlet (Vitis vinifera L.) :
|b doktorski rad = Influence of cold maceration on polyphenolic composition and sensory properties of Pošip, Maraština, Malvazija, Kraljevina and Škrlet wines (Vitis vinifera L.) : doctoral thesis /
|c Ana-Marija Jagatić Korenika ; mentor, supervisor Ana Jeromel.
|
246 |
3 |
1 |
|a Influence of cold maceration on polyphenolic composition and sensory properties of Pošip, Maraština, Malvazija, Kraljevina and Škrlet wines (Vitis vinifera L.)
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2015.
|
300 |
|
|
|a 167 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2015.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 135-158.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Grožđe
|x Prerada
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Bijela vina
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Polifenoli
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Aromatski spojevi
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Jeromel, Ana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Agronomski fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2015
|
998 |
|
|
|m vsik1507
|c ktuo151104
|