Utjecaj hladne maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina kultivara Pošip, Maraština, Malvazija, Kraljevina i Škrlet (Vitis vinifera L.)

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000911053/Details
Glavni autor: Jagatić Korenika, Ana-Marija (-)
Ostali autori: Jeromel, Ana (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2015.
Predmet:
LEADER 01668nam a2200361 i 4500
001 NSK01000911053
003 HR-ZaNSK
005 20151106142909.0
007 ta
008 150731s2015 ci d m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)000911053 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 663  |2 MRF 2011. 
080 1 |a 633/635  |2 MRF 2011. 
080 1 |a (043)  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Jagatić Korenika, Ana-Marija 
245 1 0 |a Utjecaj hladne maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina kultivara Pošip, Maraština, Malvazija, Kraljevina i Škrlet (Vitis vinifera L.) :  |b doktorski rad = Influence of cold maceration on polyphenolic composition and sensory properties of Pošip, Maraština, Malvazija, Kraljevina and Škrlet wines (Vitis vinifera L.) : doctoral thesis /  |c Ana-Marija Jagatić Korenika ; mentor, supervisor Ana Jeromel. 
246 3 1 |a Influence of cold maceration on polyphenolic composition and sensory properties of Pošip, Maraština, Malvazija, Kraljevina and Škrlet wines (Vitis vinifera L.) 
260 |a Zagreb,  |c 2015. 
300 |a 167 listova :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2015. 
504 |a Bibliografija: listovi 135-158. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Grožđe  |x Prerada  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Bijela vina  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Polifenoli  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Aromatski spojevi  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Jeromel, Ana  |4 ths 
710 2 |a Agronomski fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
981 |p CRO  |r HRB2015 
998 |m vsik1507  |c ktuo151104