|
|
|
|
LEADER |
01659nam a2200397 i 4500 |
001 |
NSK01000913597 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20211217153252.0 |
006 |
m q d |
007 |
ta |
008 |
150922s2015 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000913597
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 66.04
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 613.29
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Jozinović, Antun
|
245 |
1 |
0 |
|a Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije :
|b doktorska disertacija /
|c Antun Jozinović ; mentor Drago Šubarić, komentor Đurđica Ačkar.
|
260 |
|
|
|a Osijek,
|c 2015.
|
300 |
|
|
|a 167 listova :
|b ilustr. (pretežno u bojama), graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm +
|e 1 optički disk (CD-R)
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2015.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 146-163.
|
504 |
|
|
|a Summary: Properties of corn snack products enriched with food industry by-products.
|
650 |
|
7 |
|a Snack proizvodi
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Prehrambena industrija
|x Nusproizvodi
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Obogaćeni proizvodi od žitarica
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Ekstruzija
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Šubarić, Drago
|4 ths
|
700 |
1 |
|
|a Ačkar, Đurđica
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)
|4 dgg
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2015
|
998 |
|
|
|m vsik1509
|c sdio151111
|
856 |
4 |
1 |
|3 Digitalna verzija disertacije
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:103131
|