Influence of ripening time on the amount of certain biogenic amines in rind and core of cow milk Livno cheese
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000929186 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 64 (2014), 3 ; str. 159-169 |
Glavni autor: | Marijan, Antonela (-) |
Ostali autori: | Džaja, Petar, veterinar (-), Bogdanović, Tanja, Škoko, Ines, veterinarka, Cvetnić, Željko, Dobranić, Vesna, Zdolec, Nevijo, Šatrović, Edin, Severin, Krešimir |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: