Influence of ripening time on the amount of certain biogenic amines in rind and core of cow milk Livno cheese

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000929186
Matična publikacija: Mljekarstvo
64 (2014), 3 ; str. 159-169
Glavni autor: Marijan, Antonela (-)
Ostali autori: Džaja, Petar, veterinar (-), Bogdanović, Tanja, Škoko, Ines, veterinarka, Cvetnić, Željko, Dobranić, Vesna, Zdolec, Nevijo, Šatrović, Edin, Severin, Krešimir
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka