Protein profiles and total antioxidant capacity of water soluble and insoluble protein fractions of white cow cheese at different stage ripening

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001022625
Matična publikacija: Mljekarstvo
66 (2016), 3 ; str. 187-197
Glavni autori: Barać, Miroljub B. (Author), Smiljanić, Milenko, inženjer tehnologije, Žilić, Slađana, Pešić, Mirjana B., Stanojević, Slađana, Vasić, Milena, Vučić, Tanja, prehrambena tehnologinja
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka