Protein profiles and total antioxidant capacity of water soluble and insoluble protein fractions of white cow cheese at different stage ripening
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001022625 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 66 (2016), 3 ; str. 187-197 |
Glavni autori: | Barać, Miroljub B. (Author), Smiljanić, Milenko, inženjer tehnologije, Žilić, Slađana, Pešić, Mirjana B., Stanojević, Slađana, Vasić, Milena, Vučić, Tanja, prehrambena tehnologinja |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: