Protein characterisation and antioxidant potential of fresh cheese obtained by kombucha inoculum

Protein profile, in vitro gastrointestinal digestion and antioxidant potential of two fresh cheese samples obtained by kombucha inoculum and traditional starter culture have been investigated in this study. There is a significant difference in protein profile and bioactive potential between fresh ch...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001144822
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
71 (2021), 4 ; str. 215-225
Glavni autori: Bjekić, Maja (Author), Iličić, Mirela, inženjerka tehnologije, Vukić, Vladimir, Vukić, Dajana, Kanurić, Katarina, Pavlić, Branimir, Zeković, Zoran, biokemičar, Popović, Ljiljana, Torbica, Aleksandra, Tomić, Jelena, inženjerka tehnologije, Degenek, Jovana
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0401
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0401
Hrčak