Improving the texture and rheology of set and stirred kombucha fermented milk beverages by addition of transglutaminase
The possibilities of manufacturing fermented milk beverages by applying kombucha inoculum concentrated by evaporation and with addition of transglutaminase have been investigated. The main aims of this study were to investigate influence of concentrated kombucha inoculum and the addition of transglu...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001144828 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 71 (2021), 3 ; str. 155-164 |
Glavni autori: | Iličić, Mirela, inženjerka tehnologije (Author), Milanović, Spasenija, Kanurić, Katarina, Vukić, Vladimir, Vukić, Dajana, Stojanović, Biljana |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0301 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0301Hrčak