Improving the texture and rheology of set and stirred kombucha fermented milk beverages by addition of transglutaminase

The possibilities of manufacturing fermented milk beverages by applying kombucha inoculum concentrated by evaporation and with addition of transglutaminase have been investigated. The main aims of this study were to investigate influence of concentrated kombucha inoculum and the addition of transglu...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001144828
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
71 (2021), 3 ; str. 155-164
Glavni autori: Iličić, Mirela, inženjerka tehnologije (Author), Milanović, Spasenija, Kanurić, Katarina, Vukić, Vladimir, Vukić, Dajana, Stojanović, Biljana
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0301
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0301
Hrčak