|
|
|
|
LEADER |
01098naa a2200289 i 4500 |
001 |
NSK01000929535 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20160405141610.0 |
007 |
ta |
008 |
160405s2014 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000929535
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Olorunnisomo, Olusola A.
|
245 |
1 |
0 |
|a Dosage of starter culture influences gel formation and physico-chemical properties of yoghurt made from zebu milk /
|c Olusola A. Olorunnisomo, Adedoyin Saudat Adewumi.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 20 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Zebu govedo
|a Mliječni proizvodi
|a Jogurt
|a Starter-kulture
|a Fizikalno-kemijska svojstva
|a Doziranje
|a Oblikovanje gela
|a Senzorska svojstva
|
700 |
1 |
|
|a Adewumi, Adedoyin Saudat
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 64 (2014), 3 ; str. 207-212
|
981 |
|
|
|b B05/14
|
998 |
|
|
|a milo160405
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=186556
|y Elektronička verzija članka
|