|
|
|
|
LEADER |
01571nam a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01000942439 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20181214112429.0 |
006 |
m q d |
007 |
ta |
008 |
160915s2016 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000942439
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 633.73
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 663.93
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 543.55
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Tomac, Ivana,
|c prehrambena tehnologinja
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Karakterizacija klorogenskih kiselina i analiza antioksidacijske aktivnosti u različitim vrstama kave primjenom elektrokemijskih metoda :
|b doktorska disertacija /
|c Ivana Tomac ; mentor Marijan Šeruga.
|
260 |
|
|
|a Osijek,
|c 2016.
|
300 |
|
|
|a 230 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm +
|e optički disk (CD-R)
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2016.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 217-230.
|
504 |
|
|
|a Summary: Characterization of chlorogenic acids and analysis of antioxidation activity in different coffee varieties using electrochemical methods.
|
650 |
|
7 |
|a Kava
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Elektrokemijska analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Klorogenska kiselina
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Šeruga, Marijan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m vsik1609
|c mzoo1811
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:938176
|