|
|
|
|
LEADER |
01255naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000966293 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170609104634.0 |
007 |
ta |
008 |
170609s2015 ci | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000966293
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Pichler, Anita
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj geografskih i klimatskih uvjeta na sadržaj tvari arome, polifenola i antocijana u crnim vinima erdutskog vinogorja istočne Slavonije /
|c Anita Pichler, Andrija Pozderović, Anamarija Prskalo, Iva Andrašek, Mirela Kopjar.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 18 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Vino
|a Crno vino
|a Aroma
|a Polifenoli
|a Antocijan
|a Antioksidacijska aktivnost
|
653 |
|
5 |
|a Erdut
|a Istočna Slavonija
|
700 |
1 |
|
|a Pozderović, Andrija
|
700 |
1 |
|
|a Prskalo, Anamarija
|
700 |
1 |
|
|a Andrašek, Iva,
|c inženjerka prehrambenog inženjerstva
|
700 |
1 |
|
|a Kopjar, Mirela
|
773 |
0 |
|
|t Glasnik zaštite bilja
|x 0350-9664
|g 38 (2015), 6 ; str. 34-43
|w nsk.(HR-ZaNSK)000013458
|
981 |
|
|
|b B02/15
|
998 |
|
|
|a dalo1706
|
856 |
4 |
1 |
|u http://hrcak.srce.hr/162324
|y Elektronička verzija članka
|