Comparison of commercial DNA kits and traditional DNA extraction procedure in PCR detection in pork in dry/fermented sausages

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000975737/Details
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
21 (2015), 1, suppl. ; str. 199-202
Glavni autor: Djurkin Kušec, Ivona (-)
Ostali autori: Radišić, Žarko (-), Komlenić, Miodrag, Kušec, Goran, agronom
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01308naa a2200301 i 4500
001 NSK01000975737
003 HR-ZaNSK
005 20171016130615.0
007 ta
008 171016s2015 ci | |1|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000975737 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Djurkin Kušec, Ivona 
245 1 0 |a Comparison of commercial DNA kits and traditional DNA extraction procedure in PCR detection in pork in dry/fermented sausages /  |c Ivona Djurkin Kušec, Žarko Radišić, Miodrag Komlenić, Goran Kušec. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 23rd International Symposium Animal Science Days "Utilization of local animal breeds and production systems in sustainable production of high quality animal products", National Park Brijuni, 21-24 September 2015 
504 |a Bibliografija: 10 jed. 
653 0 |a Svinjetina  |a Svinjsko meso  |a Mesni proizvodi  |a DNK  |a Porijeklo mesa 
700 1 |a Radišić, Žarko 
700 1 |a Komlenić, Miodrag 
700 1 |a Kušec, Goran,  |c agronom 
773 0 |t Poljoprivreda (Osijek)  |x 1330-7142  |g 21 (2015), 1, suppl. ; str. 199-202  |w nsk.(HR-ZaNSK)000167100 
981 |b B05/15 
998 |a tino1710 
856 4 1 |u http://hrcak.srce.hr/150920  |y Elektronička verzija članka