Investigation of microbial association of traditionally fermented sausages
Sažetak: Predmet su ispitivanja bile fermentirane kobasice proizvedene u zemljama zapadne i jugoistočne Europe, tj. u Grčkoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Mađarskoj, Italiji i Srbiji. Kobasice su proizvedene u lokalnim mesnim industrijama, na tradicionalan način bez upotrebe starter-kultura. Uzor...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716173 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 1 ; str. 93-106 |
Glavni autor: | Kozačinski, Lidija (-) |
Ostali autori: | Drosinos, Elefetherios (-), Čaklovica, Faruk, Cocolin, Luca, Gasparik-Reichardt, Judith, Vesković-Moračanin, Slavica |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |